OVER

ONS

sjaanrik copy.jpg

Wie zijn wij?

Geregeld Bewindvoering is opgericht in 2018 door Jeanine & Rik Gerritsjans. Bij Geregeld Bewindvoering is kwaliteit veel belangrijker dan kwantiteit, u bent voor ons geen nummer en wij behandelen u zoals wij zelf ook behandeld willen worden: professioneel en gemoedelijk. In het intakegesprek bij u thuis, vinden wij het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van hetgeen wat u vanaf dag één van ons kan verwachten. Wij kunnen geen wonderen verrichten, maar wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Doordat wij een klein bewindvoeringskantoor zijn heeft u altijd contact met één van ons beide. Wij zijn gevestigd in Huissen (tussen Arnhem en Nijmegen) en ook op zaterdag en in de avonduren bereikbaar, zodat u na uw werk of in uw weekend in alle rust contact met ons kunt opnemen.

Professioneel

Jeanine heeft Rechten gestudeerd en Rik is momenteel bezig met een opleiding Bedrijfskunde. Met zowel juridische als financiële kennis in huis, kunnen wij u op een professionele manier helpen. In 2014 is de wet aangescherpt voor het worden en zijn van een beschermingsbewindvoerder. Waar voorheen iedereen bewindvoerder kon worden, gelden er nu hoge eisen om als bewindvoerder aangesteld te worden. En dat is maar goed ook! Aangezien wij vrij recent zijn gestart, voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen die de wet aan bewindvoerders stelt. U kunt uw administratie zonder daar zorgen over te hebben aan ons overdragen.

Samen staan wij sterker!

Samenwerking en transparantie staan bij Geregeld Bewindvoering centraal. Dat houdt in dat wij met u samenwerken om uw situatie zo snel mogelijk te stabiliseren en overzicht te creëren. Als wij een beslissing nemen, dan leggen wij te allen tijde aan u uit waarom die beslissing is genomen. Contact met u over de genomen beslissingen vinden wij heel belangrijk, want op deze manier blijft u zelf ook betrokken. Onze werkwijze is erg transparant, met de software waarin wij uw boekhouding bijhouden heeft u de mogelijkheid om via het internet in te loggen en uw financiële status op elk moment in te zien. Mocht u ook op andere gebieden hulp krijgen, denk aan andere hulpverleners en maatschappelijke instanties, dan werken wij waar dat kan ook met hen samen. Mocht u nog geen hulp krijgen op andere gebieden, maar daar wel behoefte aan hebben dan kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste personen.